Flishugning

Professionel flishugning på Fyn

Er du på udkig efter et professionelt firma, som tilbyder flishugning? Så er du kommet til det rette sted. Lige her hos Svanninge Skovservice A/S udføres hugning af flis for både privat- og erhvervskunder. Vi står til rådighed i Faaborg, Svendborg samt over resten af Fyn og på Langeland.

Flis er i mange år blevet betragtet som værende et restprodukt, men er i dag også en vigtig ressource – både for skovejere og de mange varmeværker, som udnytter flisen. Mange varmeværker har i dag erstattet olie og kul med forbrænding af flis, da det er en mere bæredygtig ressource.

Vi tilbyder professionel flishugning for alle slags kunder, der har brug for hjælp.

Vi kan desuden hjælpe med at sælge din flis.

Kontakt os i dag for at høre mere

Skal vi udføre flishugning hos dig til en god pris? Så er du velkommen til at ringe eller skrive til os allerede i dag. Vi står klar til at varetage enhver opgave på området hos alle slags kunder.

Du kan ringe til os på telefon 62 61 99 89 eller på e-mail jef@svanningeskovservice.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 40 29 03 62​ eller send en mail til jef@svanningeskovservice.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.