Skoventreprenør på Fyn

Skoventreprenør på Fyn med mange års erfaring

Hos Svanninge Skovservice A/S finder du en professionel skoventreprenør med mange års erfaring i branchen. Vi kan tilbyde et hav af forskellige ydelser for både private kunder og erhvervskunder. Vi dækker primært Faaborg og Svendborg, men kommer også gerne over resten af Fyn og på Langeland.

Vi er en professionel virksomhed, som har eksisteret siden 1945. Dengang blev virksomheden stiftet af Torben Banke, som ansatte Peder Frederiksens farfar tilbage i 1950’erne. Siden 1986 har virksomheden været ejet af Peder Frederiksen, som i dag deler virksomheden med sine sønner.

Der er således tale om en virksomhed med mange år på bagen, og vi er stolte af at viderebringe de gamle og stolte traditioner.

Professionel skoventreprenør med brede kompetencer

Kontakt os, hvis du mangler hjælp til en opgave i din skov.

Vi er en professionel og pålidelig samarbejdspartner, som overholder alle aftaler. Vi lægger en ære i vores arbejde, og derfor kan vi sikre dig et veludført stykke arbejde af høj kvalitet, hver gang vi hjælper dig. Du kan med andre ord trygt få professionel hjælp af vores skoventreprenør.

Kontakt os for at høre nærmere

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vores skoventreprenør kan gøre for dig? Så er du velkommen til at ringe eller skrive til os med det samme. Vi tager altid gerne en uforpligtende snak med enhver kunde.

For flere oplysninger og et godt tilbud kontakt os på telefon 62 61 99 89 eller på e-mail jef@svanningeskovservice.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 40 29 03 62​ eller send en mail til jef@svanningeskovservice.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.