Rodfræsning

Rodfræsning udført af professionel skoventreprenør

Har du en rodfræsningsopgave, du mangler hjælp til? Så er du kommet til den helt rigtige side. Lige her hos Svanninge Skovservice A/S står vi klar til at udføre professionel rodfræsning, som effektivt fjerner roden. Vi står til rådighed i Faaborg, Svendborg samt over resten af Fyn og på Langeland.

Rodfræsning dækker over opgaven at fjerne rødder og stubbe efter træfældning. Når et træ er blevet fældet, er der typisk en træstub og rødder tilbage, som de fleste gerne vil have fjernet. Vi tilbyder professionel fræsning af rødder lige efter dine ønsker, så tøv aldrig med at kontakte os for hjælp.

Vi garanterer alle vores kunder konkurrencedygtige priser, uanset hvad opgaven lyder på. Derudover kan du være sikker på, at vi altid leverer veludførte resultater af høj kvalitet. Vi kommer til den aftalte tid, og vi rydder altid gerne op efter os selv, når opgaven er løst.

Kontakt os gerne for flere oplysninger

Skal vi udføre rodfræsning hos dig? Så er du velkommen til at ringe eller skrive til os allerede i dag. Vi står klar til at varetage enhver opgave på området samt give en konkret pris, hvis du ønsker det.

Du kan kontakte os på telefon 62 61 99 89 eller på e-mail jef@svanningeskovservice.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 40 29 03 62​ eller send en mail til jef@svanningeskovservice.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.